Още изображения

Кошница за пикник Chloe за двама

лв.59.90 Price:
Каталожен номер: 79C4608

66.47 лв. Цена:

59.90 лв. Промо

Бърза поръчкаАко желаете да получавате индивидуални предложения и отстъпки, то моля регистрирайте се
При поръчка на повече от 1 артикул, моля използвайте кошницата!
При бърза поръчка, не можете да използвате промо код, ако имате такъв!


Описание и характеристики на продукта

Удобна, компактна, лека и леснопреносима кошница за пикник за двама, модел  Chloe
Кошницата е с размери 40х28х29 см.
Незаменима е за риболов, туризъм, пикник, барбекю, за отдих на открито.
Съдържа по 2 бр. удобни чинии, чаши, метални прибори за хранене - вилици, лъжици, трапезни ножове, дъска за рязане, покривка, солница, пеперница, салфетки и отварачки. 
Оригинален подарък за всеки турист или просто любител на пикника и на отдиха на чист въздух.

Важно! 
Описанието на стоката носи информативен характер и може да се отличава от описанието предоставено в техническата документация от производителя. Препоръчваме преди покупката да направите запитване за желаните характеристики или функции.
Снимките на продукта са информативни и цветовете може да се отличават от действителните, в зависимост от разрешителната способност на Вашето устройство и качеството на възпроизвеждане на фото или видео.
Договорът за покупко-продажба се явява сключен с момента на потвърждаване от наш сутрудник наличието на стоката и нейната окончателна цена, както и уточняване на начина на изпращане на поръчката.

Гаранция за цена!​
Ако намерите този продукт на по-ниска цена, ще Ви върнем разликата в парите и ще Ви дадем персонален купон на 10% отстъпка за следваща покупка!
За целта, моля, чрез формата за обратна връзка, изпратете URL на продукта от нашия сайт и URL на продукта, където сте го намерили на по-ниска цена!
ВАЖНО!
Гаранцията за ниска цена е валидна, когато продуктът, който сте намерили на по-ниска цена не участва в промоция и се продава на редовна цена.
  Бърза
  доставка!
   Опция
   преглед!
   Ниски
  цени!
   Връщане в
  14 дневен срок!